Összecsukható KLT-rendszerek

Összecsukható KLT tetővel

IFK System

Az összecsukható dobozok teljes értékű szállítóegységek, amelyek használaton kívül helytakarékosan összecsukhatók. A tároló típusától függően akár a raktér 80%-a is megtakarítható. További előnyt jelent az is, hogy ezek az összecsukható tárolók felcímkézhetők és vonalkódolhatók, illetve tetővel rendelkeznek, így teljesen zártan szállítható bennük a termék. A dobozok könnyen tisztíthatók (sima belső felület) és élelmiszerekhez is alkalmasak. A zsanérozott fedél és a plombálhatóság révén ideális, többször felhasználható tároló. Bármilyen színben elérhető és kérésre logóval ellátható.

IFK Típusok


Rácshálós összecsukható KLT

AFK System

Az összecsukható dobozok teljes értékű szállítóegységek, amelyek használaton kívül helytakarékosan összecsukhatók. A tároló típusától függően akár a raktér 80%-a is megtakarítható. További előnyt jelent az is, hogy ezek az összecsukható tárolók felcímkézhetők és vonalkódolhatók. A dobozok könnyen tisztíthatók és élelmiszerekhez is alkalmasak. Többször felhasználható tároló. Használata az élelmiszeriparban és a mezőgazdaságban a legelterjedtebb. Bármilyen színben és méretben elérhető és kérésre logóval ellátható.

AFK Típusok


Gazdasági összecsukható KLT

AFK-G System

Az összecsukható dobozok teljesértékű szállítóegységek, amelyek használaton kívül helytakarékosan összecsukhatók. A tároló típusától függően akár a raktér 80%-a is megtakarítható. További előnyt jelent az is, hogy ezek a robusztus, összecsukható tárolók felcímkézhetők és vonalkódolhatók. A dobozok könnyen tisztíthatóak. Többször felhasználható tároló. Bármilyen színben és méretben elérhető és kérésre logóval ellátható. Kiválóan alkalmas élelmiszer, gyümölcs és zöldség szállítására. Igény szerint kérhető rá tető, melynek révén plombázható is.

AFK-G Típusok


Amennyiben további információra van szüksége, vegye fel velünk a kapcsolatot!